Галерия

В подлеза при университета. Много млади хора се спряха. В тези протестни времена и стари, и млади са по-открити и разговорливи, повече се спират, търсят къде да се подпишат. Студентите медици се справиха великолепно с многото хора пред масите.

18 Photos

Флаш моб по повод поредното внасяне на промени за либерализиране на пушенето на закрити обществени места, този път от БСП.

3 Photos

Тазгодишната Алея на здравето беше вътре в НДК и участието струваше доста скъпо. Затова в последния момент решихме да не плащаме, а да се установим пред входа. И спечелихме много хубави мигове с разхождащите се в този слънчев ден!

11 Photos

Партията на европейските социалисти (PES) се събра в НДК на 22 юни 2013 г. Ето част от протеста срещу отмяната на забраната за пушене на закрито там, сутринта при пристигането им.

9 Photos

Визията и кампанията бяха предложени от рекламна агенция TheSmarts по тяхна инициатива и като доброволен принос към каузата. Част от реализацията на кампанията беше петдневното ни присъствие в City Center Sofia.

21 Photos

Огромен протест по повод внасянето на законопроекта на Атака за либерализиране на пушенето на закрити обществени места.

20 Photos

Световният ден без тютюнопушене се отбелязва всяка година. През 2013 г. се постарахме - предвид атаките срещу забраната за пушене на закрито: започнахме с пресконференция, после кръгла маса, измервания, концерт. Във всичко \"България без дим\" беше с чудесните си съмишленици от Коалиция за живот без тютюнев дим.

16 Photos

Говорим си с хората за пушене и здраве на поредния Фестивал на образованието и не подозираме, чу само месец по-късно забраната за пушене пак ще бъде атакувана от политиците.

19 Photos

Проверка на заведения, нарушаващи забраната за тютюнопушене на обществени места. За пръв път се провежда в сътрудничество между доброволци и експерти на “България без дим”, и държавните здравни инспектори и полицията.

7 Photos

Снимките са на Dnevnik.bg. Това е протест пред Парламента по време на заседанието на Икономическата комисия.

7 Photos

Граждански протест срещу връщането на пушенето в заведенията и процедурните хватки на икономическата комисия, чрез които целят Законът за туризма да промени Закона за здравето.

6 Photos

Dnevnik.bg любезно ни предостави снимките си от демонстративното ходенето назад. С него искахме да кажем на депутатите: Не връщайте старото положение с дима в заведенията.

18 Photos

Граждански форум по повод Международния ден без тютюнопушене. Гледната си точка заявиха широк кръг от граждани - студенти, журналисти, лекари, мениджъри, пациенти.

25 Photos

Демонстрация на екстремни спортове за каузата да няма тютюнев дим на закрити общестевени места и законът да остане такъв, какъвто е към момента на демонстрацията - с пълна забрана!

21 Photos

Джаз с Венци Благоев и балони за 1 юни 2012 г. - двоен празник за децата.

47 Photos

Дискусия в Столична библиотека по повод 31 май 2012 - Световен ден без тютюнев дим.

5 Photos

Измервания на белия дроб по повод 31 май 2012 г. - Световен ден без тютюнев дим.

17 Photos

Граждански пост пред Парламента по време на дебатите и гласуването на пълната забрана за тютюнопушене на обществени места.

17 Photos

Гражданската инициатива и отделни граждани внесоха писмо до тютюневата индустрия с искания за прозрачност.

17 Photos

Семинарът демонстрира на българска почва вдъхновението и удоволствието от качествената журналистика на Гардиън при отразяването на теми, засягащи значими проблеми, чието разрешаване изисква колективни действия за обществена промяна.

14 Photos

Измервания на белия дроб на Фестивала на образованието пред НДК. За три дни в шатрата ни се отбиха и измериха близо 1600 души, в голямата си част ученици, и в голямата си част - пушещи.

94 Photos

Акция на гражданска инициатива \"България без дим\" в най-големия мол в София, целяща запознаване на собственици и посетители с влизащия в сила нов закон, ограничаващ пушенето на обществени места.

80 Photos

Американският посланик у нас Джеймс Уорлик подари ябълка на всеки пушач, които беше склонен да се откаже от една цигара. Инициативата е на гражданско движение „Без дим“ и е част от отбелязването на Международния ден без цигарен дим.

6 Photos

Първият протест на гражданско движение \"България без дим\" - шествие от ъгъла на Патриарха и Витоша до Парламента.

24 Photos

КАК ДЕПУТАТИТЕ ПИХА КАФЕ БЕЗ ДИМ В осем и половина в сряда, 21.04.2010, повече от сто граждани се събраха на задната страна на парламента, за да предложат кафе и чай без дим на народните представители.

31 Photos

Споделете в социалната мрежа:

6 коментара Галерия

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>