Сигнали без дим

сигнали от 20.08.2012 до 18.09.2021 Промени дата

(всеки сигнал се преглжда и изпраща до съответната РЗИ почти веднага с искане за проверка, но се публикува тук един месец по-късно)

Въведете избрани от вас дати:

От: До: търси

Пушене в библиотека, село Боян ботево, област Хасково отговор от РЗИ

област Хасково, община Минерални бани, село Боян Ботево

12.10.2020 14:16

Въпросът ми е следният. Може ли да се пуши в закрити помещения (читалище или библиотека), когато има малолетни деца? И защо се гонят деца, които... (чети нататък)

Пушене в читалище ,,Просвета, село Костенец, Софийска област

Софийска област, село Костенец, ул. К. Костенечки № 2

19.12.2015 14:46

Здравейте,почивах в Костенец и реших да посетя библиотеката в селското читалище. Личеше си, че всичко е обновено и ново, но в читалището миришеше,... (чети нататък)

Пушене в читалище Прогрес 1907, град Костенец

град Костенец, ул. Бачо Киро № 2

11.12.2015 14:47

Постоянно и непрекъснато временно изпълняващата длъжността секретар на читалището Емилия Мичева нарушава забраната за пушене на обществени места-читалището... (чети нататък)

Пушене в бар "Жул Верн", град София

град София, ул. "Георги С. Раковски" № 127, ет. 2

26.01.2014 01:08

Пуши се в бар "Жул Верн", намиращ се в сградата на читалище "Славянска беседа", където е задимено и непроветрено. * Сигналът беше изпратен... (чети нататък)

Сигнал за пушене в кафе "Омар", град Поморие отговор от РЗИ

град Поморие, ул. "Княз Борис I", Народно читалище "Просвета"

14.01.2014 23:36

В кафе "Омар", което се намира в сградата на ЧИТАЛИЩЕ "ПРОСВЕТА", гр. Поморие, се пуши без изобщо да се спазва закона! Заведението е разделено... (чети нататък)

Категории

заведение за хранене и развлечение детско / учебно заведение детска площадка лечебно / здравно заведение обществен транспорт / такси работно място спортен обект автогара административно учреждение аптека, дрогерия, оптика асансьор / стълбище ателиета за татуировки и обици бръснарски, фризьорски, козметичен салон дом за възрастни хора с увреждания дом за деца дом за стари хора железопътна гара игрална зала киносалон компютърна зала концертна зала летище лятно кино / театър мероприятие за деца и ученици метростанция обществена баня обществена пералня обществена тоалетна пансион, почивна станция, семеен хотел, бунгало предприятие за производство, съхраняване и търговия с храни пристанищe приют и център за временно настаняване сауна селскостопанска аптека солариум социален учебно-професионален център СПА и уелнес център спортна база за детски и ученически отдих и туризъм театър туристически хижи, учебни центрове, спални, столова, бюфет търговски обект ученическо / студентско общежитие хотел, мотел, вилно и туристическо селище център за работа с деца читалище школа - музикална, езикова

ТОВА НЕ Е СИГНАЛ - Възмутена съм от действията на правителството

България

04.10.2013 11:54

В момента Община Габрово, с цел лобилане за интересите на точно определена фирма, е одобрила проект за поставяне на пунктове за продаване на... (чети нататък)

#2169 Тютюнопушене в читалище в Стефан Караджа - София

София ул Гинци 11

17.01.2013 19:09

Редовно се пуши в читалището на ул. "Гинци"№11/Стефан Караджа/ в гр.София - в библиотеката, при касиерката, горе в кабинетите, което е недопустимо... (чети нататък)

Филтрирай по:

Изчисти Вид обект

Изчисти Местоположение

Изчисти Мултимедия

Филтрирай сигнали съдържащи…

Изчисти Потвърждение

Total Reports Avg Reports Per Day % Изпратен
9484 2.83 100%