Сигнали без дим

Изпратен

Пушене в сградата на ВМРО, град София

19:36 17.11.2020 град София, ул. Пиротска 5, вход откъм ул. Вашингтон

Описание
Здравейте, в последните няколко месеца ходих по работа при различни фирми, намиращи се под наем в сградата на ВМРО на ул. Пиртоска 5. Още с влизането ми направи впечатление силната миризма на цигарен дим. Тя излизаше от стаята на охраната. След това в коридорите по етажите имаше, както пушещи работещи в сградата, така и следи от редовно пушене и доста захабени пепелници. Дори имаше седнали жени, които си пушеха съвсем свободно и си говореха. А зад тях бе надписа ПУШЕНЕТО ЗАБРАНЕНО ГЛОБА 50 лв. Те не се притесняваха да пушат въпреки че бяха в обсега на охранителните камери и се предполага, че ако правят това без знанието на наемодателите би трябвало да се крият, по тоалетни, прозорци и подобни. Това не е единичен случай и в тази сграда се пуши свободно навсякъде дори и в студията на Телевизия България 24, което се усеща от отворената врата към стъпбището. В репортажите разпространени Ивайло Мирчев за протеста пред тази сграда също се вижда как Ангел Джамбазки пуши пурета на прозореца. По коридорите на тази сграда редовно се засичат деца от фолклорния насамъл, който репетира в сградата


Неколкоктатно съм пускал сигнали при вас и винаги не са откривани нарушения от РЗИ в заведени в които и днес се пуши/ Очаквам РЗИ да каже пак, че в тази сграда не са открити нарушители, но повярвайте ми тук се пуши редовно както от собтвениците от ВМРО, служителите от телевизия България 24, така и от техните наематели.

Ще следя с интерес случая и при неконстатирани нарушения ще ми стане ясно кой от кой е зависим, и кой е напълно независим (не зависи от него нищо)

Това не е политически сигнал. Не съм привърженик на нито една политическа формация. Аз съм страшен противник на тютюнопушенето особенно, когато ме засяга лично.

* Сигналът беше изпратен с електронна поща до РЗИ София на 19.11.2020 в 08:20:28 часа.
Няма отговор от РЗИ

Коментирай:
(ако искаш да стигне до РЗИ, изпрати линка след коментирането)
Име:
Email:
Коментари:
Код за сигурност:

Подобни сигнали наблизо

Пушене в затворено пространство, град София

12:51 Nov 04, 2019

град София, бул. България 1, 0 Kms

Тютюнопушене в ресторант "Каре" , град Варна

09:51 Oct 20, 2019

град Варна, ж.к. Чайка, бул. „Княз Борис I-ви“ 26, 0 Kms

Пушене във входа и на входната врата, град София

10:50 Oct 28, 2019

град София, ул. Твърдишки проход 27, 0 Kms

Пушене в Q-ftetaria, град София

10:43 Oct 26, 2019

град София, ул. Ангел Кънчев 1, втори етаж, 0 Kms