С хвърчило без дим – фотокампания

Loading Images
wpif2_loading
Албена Павлова
Александър Кашъмов
Александра Жекова
Боян Захариев
Деница Сачева
Део
Деян Каменов (Дидо от Д2)
Илко Семерджиев
Калин Вельов
Васил Къркеланов
Кирил Маричков
Краси Тодоров (Д2)
Кристина Белчева
Крум Савов
Leo
Магдалена Малеева
Михаил Белчев
Мина Маркова
Венци Благоев
Вики от ''Мастило''
доц. д-р Коста Костов, Клиника по белодробни болести към ВМА
Д-р София Ангелова
Ирен Леви
Павел Антонов

Фото-кампанията на Гражданска инициатива „България без дим“ има за цел да демонстрира подкрепата, на която се радва пълната забрана за тютюнопушене в България. Пред обектива застават популярни личности, водени от вътрешното си убеждение, че димът на обществени места трябва да изчезне.

История

Предложение за възстановяване на забраната за тютюнопушене на закрити обществени места беше внесено от Правителството през декември 2011 г. Предстои гласуване в Народното събрание. През лятото на 2010 г. такова решение бе отменено дни преди да влезе в сила.

 

Сигнали за нарушения, свързани с пушенето

Гражданската инициатива насочва усилията си и към спазването на съществуващата забрана. Сигнали за нарушения можете да подавате чрез червения бутон горе вляво на сайта, като запазвате своята анонимност.

 

0700 20 009

 

 

За ваше удобство сигнали можете да подавате на тел. 0700 20 009.

 

 

Присъединете се към групата във Фейсбук където ще научавате полезна информация за предстоящи събития, в които можете да участвате. Наближават Изложението на образованието от 20 до 22 април и празнуването на Световния ден за борба с тютюнопушенето на 31 май.

 

 

Споделете в социалната мрежа:

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>