С хвърчило без дим – фотокампания

[wp-imageflow2 mediatag=flow1]

Фото-кампанията на Гражданска инициатива „България без дим“ има за цел да демонстрира подкрепата, на която се радва пълната забрана за тютюнопушене в България. Пред обектива застават популярни личности, водени от вътрешното си убеждение, че димът на обществени места трябва да изчезне.

История

Предложение за възстановяване на забраната за тютюнопушене на закрити обществени места беше внесено от Правителството през декември 2011 г. Предстои гласуване в Народното събрание. През лятото на 2010 г. такова решение бе отменено дни преди да влезе в сила.

 

Сигнали за нарушения, свързани с пушенето

Гражданската инициатива насочва усилията си и към спазването на съществуващата забрана. Сигнали за нарушения можете да подавате чрез червения бутон горе вляво на сайта, или на адрес в интернет https://bezdim.org/signali/. При нужда, заявете че искате да опазим Вашата анонимност.

Харесайте страницата ни във Фейсбук и се присъединете към групата ни Фейсбук където ще научавате полезна информация за предстоящи събития, в които можете да участвате. Наближават Изложението на образованието от 20 до 22 април и празнуването на Световния ден за борба с тютюнопушенето на 31 май.

 

 

Споделете в социалната мрежа:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.