Ще вървим демонстративно назад на заседанието на Здравната комисия

Протестите преди две години

“Гражданска подкрепа за здраве и законност” – така сме нарекли събитието на 13 декември, четвъртък. Тогава Комисията по здравеопазването към Парламента ще обсъжда внесените от депутата Гумнеров промени за връщане на старото положение за пушене в заведенията. Събираме се в 14 часа на “Княз Александър I” №1 (входа откъм бул. Дондуков) в подкрепа на здравето на хората в България. С ходене назад и гражданско присъствие ще покажем, че сме ЗА заведения без тютюнев дим.

Законът за здравето е в опасност! Ние усетихме ползата от това да не се пуши в заведенията. Дишаме свободно! Не миришем! Заведенията с добро обслужване са пълни и в тях не се пуши.

Искаме това да продължи! Елате да подкрепим заедно здравето и законността в България!

13 декември, четвъртък, 14,00 часа, входа за депутати откъм бул. Дондуков в сградата на бившия Партиен дом

Фейсбук на събитието

Споделете в социалната мрежа:

8 thoughts to “Ще вървим демонстративно назад на заседанието на Здравната комисия”

  1. Направете го на 12ти вечерта, за да дойдат повече хора!!! На 13ти в 2:00 кой ще дойде!?!?!?! А и тогава вече ще е късно!!!

  2. Абсолютно съм съгласна с предния коментар !! Протест в 14ч ?!? Когато всички нормални хора са на работа ! Нищо няма да се постигне, ще дойдат супер малко хора, какъв е смисъла? Направете го наистина на 12ти вечерта, към 17-18 тъкмо да се хване пиков час и да има повече отзвук!

  3. Zashto ne si gledate rabotata. Tutyuna ne e prichina za razboljavane ot rak. Az pusha 25 godini i iglejdam mnogo po dobre ot povecheto ne pusheshti muje v durjavata koito prilichat na 60 godishni djadovci ot zastojalija si nachin na jivot.

  4. Емиле, не става въпрос само за рак, а най-вече за СМРАД и ЛОШ ПРИМЕР за децата ни!

  5. Не се притеснявай Емиле. От рак може и да не умреш, но сле още 5 години някой друг ще такова жена ти, защото на теб няма да ти става.

  6. Току що направих резервация в един кафе-бар в центъра на София, на ул.Ангел Кънчев. Собственика ми каза, че имал вътрешна информация (каквото и да означава това), че след 20ти декември ще се разреши пушенето в заведенията след 22 часа!

    Нека всички да отидем на протеста в четвъртък и да се борим против това безумие!!!!

  7. Аз съм твърдо против пушенето. Как цял свят приеха и прилагат забраната само тук пак не става. Все България върви назад 🙁

  8. не се прави на многознаеща защото никъде по света няма такава дискриминация срещу пушачите.във всяка държава където съм била самите туроператори предоставят информация и каталози в кои заведения и хотели пушенето е разрешено.а ти не давай мнение след като си ходила най много до село Злокучене софийско.аман от разбирачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.