Сутрешно кафе без цигара зад Парламента!

На 21 април, сряда, Парламентът ще гласува на първо четене изменението на закона за здравето и по-точно, ще разреши отново пушенето в затворени обществени места. Поправката е по-либерална за пушачите и от сегашния закон. Пълна гадост!

Досега направихме редица протести – интелигентни и цивилизовани! В петък бяхме и в пленарна зала, когато течеше дискусия по темата и въпреки, че бяхме изгонени от квесторите, бяхме изпратени с ръкопляскания от част от депутатите, включително и такива от ГЕРБ (Граждани за ЕВРОПЕЙСКО Развитие на България). Убедени сме, че в НС работят хора, които искат България да върви напред, а не назад и искаме да ги насърчим в сряда да гласуват по съвест и убеждения за нашето бъдеще. За целта:

ЕЛАТЕ В СРЯДА НА СУТРЕШНО КАФЕ БЕЗ ЦИГАРА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!
От 8.15 до 9.00

Събираме се в градинката пред задния вход на Парламента в 8.15 сутринта в сряда. Ще пием по кафе без цигара, ще поднесем по едно кафе и на влизащите в Парламента депутати, които ще могат да усетят аромата на кафето без цигарен дим. Елате да помогнем на депутатите да вземат правилното решение. Донесете си плакатите от предишните протести. От нас ще е ароматното кафе! Важно е да сме повече хора, поканете приятели!

Споделете в социалната мрежа:

Павел Антонов

Журналист и активен гражданин с китара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.