Васил Къркеланов: Перфекционизъм в действие!

"България без дим"/Никола Михайлов

По мярката ще го познаете. Със или без светломер, Васил Къркеланов умее да извади светлина от всеки кадър. Известният моден фотограф рядко е пред обектива, но когато го прави, има защо. В случая, защото тютюневият дим просто закрива светлината. За здравните и други последнствия от него да не говорим – Къркеланов засега е им е неподвластен, и такъв иска да си остане.

Споделете в социалната мрежа:

2 thoughts to “Васил Къркеланов: Перфекционизъм в действие!”

  1. Това е пълна простотия,вие се оправихте с Наркотиците,където водяъ до пристрастяване и до болести ,като хепатит и спин,оправихте се с алкохола ,което води до рак и цироза на черният дроб,4е на пушенето налетяхте,някой като пуши една цигара няма да скочи да се бие с компанията от отсрещната маса,за разлика от наркоманите с дрога и пияниците с алкохола…………..

  2. Йордан, съдейки по нивото на агресия от страна на пушачите, на което сме свидетели, констатацията Ви, че останалите видове болестотворни пристрастявания са по-безобидни е силно компроментирана. В инициативата ни участват много бивши и настоящи пушачи, които уважават правото на всеки от нас на бездимна среда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.