Организации търсят доброволци на едноименното изложение

Гражданска инициатива “България без дим” ще се включи в изложението “Организации и доброволци”, организирано от Си Ви Ес – България. То събира на едно място хората, които желаят да полагат доброволен труд и неправителствени организации от София, които предлагат разнообразни дейности за доброволци. Изложението е в Дом на киното на 5 декември 2012 между 17:00 и 21:00 ч.

На изложението ще се представят различни каузи – екологични, социални, културни, в България и в чужбина.  Доброволците ще могат да се запознаят с дейностите на организациите и да разберат как могат да се включат в тях и да помогнат. Докато организации и доброволци се запознават във фоайето, в кинозалата ще се прожектират кратки видео материали и филми от доброволчески проекти в България и чужбина.

Събитието ще продължи от 17:00 до 21:00 ч., като щандовете на организациите ще се сменят около 19:00 ч. Гражданската инициатива ще има щанд от 19 часа.

Подробна програма на организациите и часовете изтеглете тук.

За да отбележим подобаващо деня, в 22:00 ч. започва и афтър партито в Bar Jazzmatazz, ул. Мария Луиза 21. За музиката и доброволческото настроение ще се грижата диджеите от Fruit Sessions.

Събитието се провежда с финансовата подкрепа на Национален център „Европейски младежки програми и инициативи” и с любезното съдействие на Международен София Филм Фест.

Споделете в социалната мрежа:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.