КОГАТО МАСКИТЕ ПАДАТ

Снимка Бгнес
Снимка Бгнес

Д-р Гергана Гешанова

Отдавна вече никой не вярва на маските, които си поставя управляващата в момента коалиция. Сто и толкова дни протести го доказаха. Но това, което се случи вчера – предложение за отмяна на забраната за пушене на обществени места, може да се сравни по своето безочие единствено с избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

След като на 1 юни 2012 г.беше приет един европейски закон, който издигна авторитета на България за първи път от толкова дълго време насам и след като хората започнаха да свикват с идеята, че и те са част от модерния демократичен свят, в който наистина общочовешките ценности са на първо място, изведнъж се оказа, че управляващата ни коалиция е на друго мнение.Оказа се, че бизнес интересите на част от ресторантьорите (разбирай – тютюневите монополи) са най-големия приоритет за нашите политици и единственият начин да се осигури благополучието на бизнеса е отново да се стъпи на врата на обикновения човек.

Разбира се, тук има и други мотиви. Колко лесно този въпрос – пушене/непушене може да раздели хората и току виж, забравили защо всъщност  са излезли на протест.

Много ум и мъдрост, но за съжаление в грешната посока.

БСП, ДПС, Атака – партии, които служат на някакъв интерес, но не на интереса на народа.

Но, всъщност, това, което се случи има и добра страна. Следващият път на изборите, няма да се двоумим и да правим грешен избор. Жалко само за електората. Там много хора останаха излъгани. За кой ли път!

Маските паднаха!

Споделете в социалната мрежа:

2 thoughts to “КОГАТО МАСКИТЕ ПАДАТ”

  1. паднаха вашите маски господа и дами бездимни.сега знаем кой са враговете на пушачите и един ден ще има възмездие бъдете сигурни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.