Бойко Борисов също бил против тютюнопушенето

„Министърът на здравето е длъжен да защити правата на непушачите и е абсолютно прав. Всички ние сме против тютюнопушенето на закрити обществени места“, заяви премиерът Бойко Борисов.

Това изявление на министър-председателя накара представителите на Гражданското движение „Без дим“ и десетки неправителствени организации да повярват, че е възможно да има промяна в политиката на ГЕРБ по отношение на тютюнопушенето, пише Hospital.bg.

За момента управляващите искат да се отмени пълната забрана за тютюнопушене на обществени места. След като новият министър на здравеопазването проф. Анна-Мария Борисова се обяви категорично в подкрепа на пълната забрана, днес министър-председателят Бойко Борисов коментира въпроса така: „Въпросът тук е чисто икономически. Но се надявам парламентът да намери нужния баланс между здравните и икономическите интереси“. Но отказа да сподели личната си позиция как да се постигне този баланс.

Споделете в социалната мрежа:

One thought to “Бойко Борисов също бил против тютюнопушенето”

  1. АНК за референдум за пълна забрана на тютюнопушенето на публични места и предсрочни избори!Да премехнем посредниците между нас и продавачите на черно-бялата смърт!Тяхното гласуване е ясно . Сега те трябва да се изправят пред безапелационността на нашето.55% за АНК на идващите парламентарни избори!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.