„Шатрата“ на Нова се освободи от дима

Представителна извадка на българското общество – 24 роми решиха в полза на свободата от тютюнев дим. Това се случи снощи, 6 февруари, в новото реалити на Нова ТВ „Шатрата“. Три популярни личности прекараха един ден и една нощ в семейството на бай Марин и изпълниха някои домашни задължения като истински членове на 24-членното семейство. По правилата на реалитито ромите трябваше да решат коя от трите звезди да си тръгне от дома им.

С присъщата им емоционалност те плакаха искрено и изпратиха по живо по здраво към София звездата, която „каквото и да  прави – пушек се вдига“, „пушач №1 на България“, „свободния“ Андрей Слабаков. Слабаков се държа естествено и нормално с домакините си, даже даде 100 лева за кларинет на едно от децата. Но семейството не одобри навика му да дими непрестанно и навсякъде – повечето членове на семейството се оказаха непушачи.

Така днощи група полуграмотни хора, живеещи в най-маргинализираната част на ромската махала в Кюстендил демонстрира цивилизован европейски избор!

Споделете в социалната мрежа:

1 comment to „Шатрата“ на Нова се освободи от дима

  • Handyman

    Значи „представителната извадка“ показва,че хората на изкуството са пушачи,а непушачите са т.нар. роми. Ха..ти да видиш…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>