“Шатрата” на Нова се освободи от дима

Представителна извадка на българското общество – 24 роми решиха в полза на свободата от тютюнев дим. Това се случи снощи, 6 февруари, в новото реалити на Нова ТВ “Шатрата”. Три популярни личности прекараха един ден и една нощ в семейството на бай Марин и изпълниха някои домашни задължения като истински членове на 24-членното семейство. По правилата на реалитито ромите трябваше да решат коя от трите звезди да си тръгне от дома им.

С присъщата им емоционалност те плакаха искрено и изпратиха по живо по здраво към София звездата, която “каквото и да  прави – пушек се вдига”, “пушач №1 на България”, “свободния” Андрей Слабаков. Слабаков се държа естествено и нормално с домакините си, даже даде 100 лева за кларинет на едно от децата. Но семейството не одобри навика му да дими непрестанно и навсякъде – повечето членове на семейството се оказаха непушачи.

Така днощи група полуграмотни хора, живеещи в най-маргинализираната част на ромската махала в Кюстендил демонстрира цивилизован европейски избор!

Споделете в социалната мрежа:

One thought to ““Шатрата” на Нова се освободи от дима”

  1. Значи “представителната извадка” показва,че хората на изкуството са пушачи,а непушачите са т.нар. роми. Ха..ти да видиш…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.